MUTSO, BAŞKANLARA ZİYARETLERİNİ TAMAMLADI


MUTSO heyeti, 31 Mart yerel seçimleri sonrası devraldıkları başkanlık görevi nedeniyle Dalaman ve Ortaca Belediye Başkanlarını ziyaret ederek, başarılar diledi.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO), Türkiye genelinde 31 Mart tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimlerin ardından, hizmet alanında bulunan belediyelere nezaket ziyareti planlamıştı. Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe Belediyesi, Yatağan Belediyesi, Kavaklıdere Belediyesi, Köyceğiz Belediyesi ve Datça Belediyesini ziyaret ederek göreve seçilen başkanlara görev süreleri için başarılar dilemişti. MUTSO heyeti 28 Mayıs Salı günü Dalaman Belediyesi ve Ortaca Belediyesine giderek ziyaretlerini tamamladı.

Ziyaretlerde MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, Meclis Başkan Yardımcısı Ali Çorlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ferudun Öztürk ve Mehmet Çahan, Meclis Üyesi Habil Muslu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Öcal, Hasan Şahin, Onur Akça ve Fatih Dağdelen hazır bulundu.

Dalaman Belediye Başkanı Sezer Durmuş ve Ortaca Belediye Başkanı Evren Tezcan ile görüşmeler gerçekleştiren MUTSO Heyeti, Oda olarak bugüne kadar bölgede yapılan çalışmalar ve destekler hakkında bilgi vererek, bundan sonra yapılacak projelere de paydaş olmaktan memnuniyet duyulacağını ifade etti ve başkanlara görev süreleri için başarılar diledi.

 

66

Haber görselleri