MUĞLA KGK PAYDAŞ ZİYARETLERİNDE


Muğla KGK, Menteşe Belediyesini ve İŞKUR İl Müdürlüğünü ziyaret etti. Ardından aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) Muğla İcra Komitesi, 31 Mayıs Cuma günü, Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal’ı ve İŞKUR İl Müdürü Zahide Altınok’u ziyaret etti.

TOBB KGK Ege Bölge Başkanı ve Muğla İcra Komitesi Başkanı Mehtap Şeniz Çahan, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu Üyesi Selma Ünal başta olmak üzere il icra komitesi üyeleri ve Muğla Odaları ve Borsa Akademik Danışmanı Doç. Dr. Işıl Arıkan Saltık’ın katılımıyla gerçekleştirilen ziyaretlerde öncelikle Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal ile görüşme sağlandı. Yerel seçimlerin sonucunda göreve başlayan Başkan Köksal’a hayırlı olsun dileğinde bulunan Muğla KGK, ‘İşimiz Temiz’ ve ‘Tarımda Kadın Eli, Sanayide Kadın Eli, Teknolojide Kadın Eli Turizmde Kadın Eli’ projeleri başta olmak üzere yürütülen projeler hakkında bilgi verdi. TOBB Muğla Kadın Girişimciler Kurulu ile Menteşe Belediyesi paydaşlığında yürütülebilecek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Sonrasında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Muğla İl Müdürlüğüne ziyaret gerçekleştiren KGK heyeti, burada İl Müdürü Zahide Altınok ile görüştü. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müdür Altınok, sektörler hakkında bilgi alarak, İŞKUR kapsamında verilen teşvikleri aktardı.

Kurul ziyaretlerin ardından MUTSO ev sahipliğinde aylık olağan toplantısını gerçekleştirdi.

 

81

Haber görselleri