GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU PROJELERİ DEĞERLENDİRDİ

Aylık olağan toplantısını gerçekleştiren TOBB Muğla Genç Girişimciler Kurulu İl İcra Komitesi, iş takviminde hayata geçirilmesi planlanan proje ve çalışmaları değerlendirdi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesinde Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) ev sahipliğinde çalışmalarını sürdüren Genç Girişimciler Kurulu (GGK) İl İcra Komitesi, aylık olağan toplantısını 2 Ekim Çarşamba günü MUTSO ev sahipliğinde gerçekleştirdi. İcra Komitesi Başkanı Berke Altınsoy öncülüğünde gerçekleştirilen toplantıya, MUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çahan ve ilçe oda temsilcileri de katılım sağladı. Toplantıda hedeflenen projelere ilişkin yapılan çalışmalar değerlendirildi ve bundan sonraki aşamalar için planlamalar gerçekleştirildi. İl İcra Komitesi, toplantı öncesinde MUTSO, GEKA ve TRENDYOL işbirliğinde düzenlenen E-Ticaret ve E-İhracatta İlk Adım konulu üye eğitimine de katılım sağladı.