TOBB’DAN KURUMSAL GELİŞİM EĞİTİMİ

TOBB ve TOBB ETÜ iş birliğinde 365 Oda ve Borsa personeline Kurumsal gelişim eğitimleri programları planlandı. Yaklaşık 4 ay sürecek eğitimlerde ilk grup 4 ayrı konuda eğitim aldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (ETÜ) işbirliğince düzenlenen Kurumsal Gelişim Programı kapsamındaki eğitimler başladı. Nisan sonuna kadar devam edecek olan eğitimlerin ilk grubu 13-14 Ocak’ta TOBB Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi. 2 gün süren eğitimin ilk günü Prof. Dr. Özcan Yağcı tarafından Etkin Takım Çalışması, Samet Çelik tarafından Sosyal Medyayı Anlamak, ikinci gün Özlem Yurdanur tarafından Kurum Kültürü ve Hizmet Bilinci, Dr. Cengiz Tavukçuoğlu tarafından İş Yaşamında Kuşak Yönetimi gibi konulara değinildi. İlk grup eğitimde Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) adına  Basın ve Halkla İlişkiler Birim Sorumlusu Duygu Tarımcıoğlu, Birim Çalışanlarından Gamze Avcı, Büşra Daloğlu, Ayşe Alkan, Gülşah Körçoban ve Fatma Dinçer yer aldı. Nisan ayı sonuna kadar sürecek olan eğitimlerden 365 Oda ve Borsa çalışanları yaralanabilecek.