MUTSO PERSONELİNE İSG EĞİTİMİ


Üye ve personelin gelişimi ve eğitimi konusunda çalışmalarını yoğun olarak sürdüren MUTSO İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifikası almayan personeline yönelik eğitimi tekrarladı.

Üye odaklı hizmet anlayışı ile çalışmalarını sürdüren Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO), düzenlediği üye eğitimlerinin yanı sıra personel eğitimlerini de geri planda bırakmıyor. 8 Ağustos Pazartesi günü, MUTSO personeline yönelik düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği eğitiminden yararlanamayan personel için eğitim yeniden organize edildi. 22 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilen eğitime 12 personel katıldı.

2016 yılı personel eğitimleri kapsamında düzenlenen eğitimde amaç; katılımcıların iş sağlığı ve güvenliği konularına farklı bir pencereden bakmaları ve istenmeyen iş kazalarının ve meslek hastalıklarının nedenlerine, boyutlarına ve sonuçlarına dikkat çekmek olarak belirlendi. Eğitim kapsamında, iş sağlığı ve güvenliği mevzuatı, ofislerin ergonomik tasarımı, psikososyal risk etmenleri,  stres, iş yerlerinde psikolojik taciz konuları da ele alındı.

1023

Haber görselleri