MUTSO AİLESİ İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen MUTSO iftar yemeğinin bu yıl ki konuğu Yüksekova’dan gelen 40 başarılı  öğrenci oldu.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeklerine bir yenisini ekledi. Meclisi ve personeliyle bir aile olarak bir araya gelinen iftar yemeklerinin bu yıl ki konuğu Hakkari Yüksekova’dan Odamız ev sahipliğinde Muğla’ya gelen 40 başarılı öğrenci oldu. 16 Haziran Cuma günü Meclis toplantısının ardından düzenlenen iftar yemeğine MUTSO Meclis Başkanı Şükrü Altınay, Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş başta olmak üzere tüm meclis üyeleri ve oda çalışanları aileleri ile birlikte yer aldı. MUTSO geleneksel iftar yemeğinde basın mensupları da yer aldı. Geniş bir katılım ile gerçekleştirilen iftar yemeğine ayrıca, Yüksekova’dan ilimize gelen 40 öğrencide katıldı. MUTSO ailesiyle yakından tanışma imkanı bulan öğrenciler, bol bol sohbet ettiler ve gazeteciler ile röportaj yaptılar.