EĞİTİM İÇİN İŞBİRLİĞİ

Pegem Akademi ile MUTSO’dan ‘Etkili Beden Dili ve İletişim, Başarılı Mülakat’ Semineri…

Muğla’nın önde gelen eğitim kurumları arasında yer alan Pegem Akademi geleneksel hale getirdiği eğitim seminerlerine bir yenisini daha ekledi. 22 Ekim Cumartesi günü Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) konferans salonunda, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Emin Özgül ve Uzman Ejder Aldan’ın sunumlarıyla gerçekleşen ‘Etkili Beden Dili ve İletişim, Başarılı Mülakat’ semineri yoğun bir katılım ile yapıldı.

MUTSO işbirliğinde gerçekleştirilen seminerde,  Etkili Beden Dili, İletişim ve Başarılı Mülakat konularını, yaşanmış örneklerle anlatan Özgül, katılımcılara gelecek hayatlarında tırmanacakları, iş ve kariyer basamaklarında  başarılı olmanın etkin yollarını anlattı. Yaklaşık iki saat süren seminerin ardından düzenlenen kokteyl ile katılımcılar ve Muğla Pegem Akademi eğitmenleri bilgi alışverişinde bulundu.